Welkom bij
Compleet Gevelonderhoud

Neem contact op

Klantgericht

Bij Compleet Gevelonderhoud leveren wij puur vakmanschap. Onze vakmensen zijn allrounders en kunnen elke onderhoud of reparatieklus aan. professionaliteit en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

Kwaliteit

Gevelonderhoud is vakmanschap; iets dat met passie en kennis moet worden ingevuld. Het moet u het vertrouwen geven de zorg compleet uit handen te kunnen geven en u actueel en transparant mee laten kijken.

Professioneel

Bij Compleet Gevelonderhoud zijn wij breed getraind en hebben wij kennis van meerdere vakinhoudelijke disciplines. Vraag een offerte aan en ervaar onze kennis zelf!

Specialist in gevelonderhoud.

Compleet Gevelonderhoud is specialist in voegwerk, gevelrenovatie en gevelreiniging.

Deze werkzaamheden voeren wij uit in een groot deel van Nederland. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, gemeentelijke instellingen, woningcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en VvE's.

Onze opdrachten variëren van een particuliere woning tot aan een complete woonwijk of ziekenhuis. Hierbij kan het gaan om nieuwbouw of renovatie.

Enkele voorbeelden van uitgevoerde werken kunt u bekijken op onze projecten pagina.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kwaliteit en ontzorgen van opdrachtgevers en bewoners staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de werkzaamheden wordt eventuele overlast voor bewoners en omgeving tot een minimum beperkt en laten wij de werkplek altijd netjes achter. Ons personeel is zeer ervaren en zij worden regelmatig bijgeschoold d.m.v. specialistische opleidingen.

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt komen wij kosteloos langs om het werk te bekijken. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen wordt er een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u opgesteld.

Bekijk al onze diensten