Gevelrenovatie

De conditie van de gevel is bepalend voor de uitstraling van uw pand of woning. Weersomstandigheden, veroudering en achterstallig onderhoud zorgen ervoor dat gevels gebreken gaan vertonen. Meestal is slecht voegwerk het eerste teken dat een gevel gerenoveerd moet worden. Gebeurt dit niet op tijd dan komen er vaak andere gebreken om de hoek kijken.
Vraag direct een offerte aan

Omschrijving

Een gehele renovatie houdt in dat de hele gevel wordt gerepareerd.

Schade aan de gevel kan onder andere komen door weersomstandigheden, verschillen in temperatuur, slijtage en vervuiling. Een beschadigde gevel kan zorgen voor vocht in huis en kan de situatie dus erger maken als je er niks aan doet. Het is belangrijk meteen tot renovatie over te gaan zo gauw je schade aantreft en dat je ook achterhaalt wat de oorzaak is van de schade.

Gevelschade kan namelijk ook veroorzaakt worden door een serieuzer probleem, bijvoorbeeld met de fundering. En natuurlijk kunt een totale gevelrenovatie laten uitvoeren om de gevel weer als nieuw te krijgen door het tijdens de renovatie te stralen of te stoom reinigen dit kunt u terug vinden onder onze diensten.

Offerte aanvragen

Gevelrenovatie

Extra werkzaamhden
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer het opnieuw.